Borne: Grandcafé De Steeg

Een biefstuk op een geel bord met daarachter friet en brood met kruidenboter.

Op deze locatie heb je kans op geurprikkels. Bij deze locatie heb je het risico dat andere mensen dichtbij komen of in je persoonlijke zone komen. Op deze locatie zijn er op verschillende punten geluidsprikkels aanwezig, al dan niet binnen dezelfde ruimte. Neem van tevoren contact op met de locatie om zo je bezoek zo prikkelarm mogelijk te kunnen laten verlopen.

Grandcafé De Steeg in Borne bestaat sinds 1981 en is een begrip in de omgeving. Het is gevestigd in twee voormalige winkelpanden en kun je terecht voor wat te drinken, de lunch of diner. Vroeger was het meer een bruincafé en dat is nog steeds wel terug te zien in het interieur door de donkere tinten. Het grandcafé heeft twee etages. In eerste instantie word de begane grond vol gezet, maar op verzoek is het mogelijk om op de eerste etage plaats te gaan nemen. Ook in de geluidsinstallatie is hierin dan ook het onderscheid gemaakt en als het niet te druk is op de boven etage, dan kan op verzoek het geluid uitgeschakeld worden, zoals ik zelf ook verzocht. Alleen een ander echtpaar zit dan nog op de bovenetage en wat er aan geluid binnen komt, is dan vooral door een opening tussen de eerste en tweede etage, waardoor er nog geluidsprikkels binnen komen, maar in veel lichtere mate dan als ik beneden had gezeten. Er word wel vrij frequent gevraagd of het naar wens is, dat hoeft van mij dan niet perse, maar is begrijpelijk. Het uitserveren is vlot. Qua eten is het goed. Het broodplankje is vers en de kruidenboter is smeerbaar. Verder is de biefstuk mals en kan op verzoek ook worden afgeweken in het dessert, of zoals mjn voorkeur uitgaat voor sorbetijs in plaats van ijs op melkbasis, is dit eigenlijk geen enkel probleem. Ik denk dat het een mooie uitvalsbasis vormt om prikkelarm (op verzoek) uit eten te gaan.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.