Nieuw-Vossemeer: Bed and Breakfast Ons Pleske

De bedden van B&B.

De locatie vind (gedeeltelijk) plaats in de buitenlucht. Op deze locatie heb je kans op geurprikkels. Op deze locatie is een geluidsprikkel aanwezig, maar niet meer dan één type geluid afgebakend in één ruimte. Bij deze locatie word er gebruik gemaakt van schermen die flitsende of snelle beelden gebruikt.

Bed&Breakfast Ons Pleske ligt in het plaatsje Nieuw-Vossemeer. Het ligt eigenlijk op de grens tussen de provincies Zeeland en Noord-Brabant, waardoor het een fijne uitvalsbasis is om locaties te bezoeken in beide provincies. De indeling van de B&B is simpel en sober, maar tegelijkertijd daardoor ook niet zo prikkelrijk. Er is maar 1 ruimte die verhuurd word als B&B en heeft eigen sanitair en een eigen entree, hetgeen wat ik zelf wel als fijn ervaar. De eigenaar heeft buiten bankjes neergezet en heeft zelf liefhebberij voor vogels en vissen, wat dan ook een fijne ontspannen omgeving biedt. Er zijn twee eenpersoons bedden in de ruimte en in de naastgelegen ruimte is nog een biljarttafel en is een eenvoudig toilet te vinden. Het ontbijt word in de ochtend in je kamer geserveerd. Daarnaast bevat het verblijf een keukentje met kookplaten, waardoor je hier gewoon zelf je eten zou kunnen maken.

Tenslotte is het geen duur verblijf, want je betaald slechts 40 euro per nacht per persoon inclusief ontbijt en toeristenbelasting.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.