Contactgegevens Stichting Uit met Autisme

Wil je contact opnemen met Stichting Uit met Autisme? Onderstaand de contactgegevens. Wil je liever bellen? Maak hiervoor een belafspraak via het contactformulier.

Adresgegevens

Stichting Uit met Autisme
Burgermeester Nautastraat 5
9649 BS Muntendam
Nederland

KvK-nummer: 94475490
RSIN: 866791085

E-mail postvakken

Je kan contact opnemen via het onderstaande contactformulier. Daarnaast zijn de volgende mailadressen in gebruik:

E-mailadres:Naar welk postvak mail ik?
Postvoor@uitmetautisme.nlDit is het algemene mailadres voor Uit met Autisme waar alle vragen, suggesties en opmerkingen naar toe verstuurd kunnen worden. Wil je graag iets betekenen als vrijwilliger voor Uit met Autisme, dan kun je ook via dit mailadres in contact komen met Romano.
Locaties@uitmetautisme.nlHeb je een locatie en wil je graag weten hoe autisme-vriendelijk deze is? Je kan een e-mail sturen om te informeren naar een bezoek en/of feedbackgesprek n.a.v. het bezoek op de locatie. Is er een bezoek geweest op je locatie, dan kun je via dit e-mailadres ook de feedback sturen op de review. Voor het doorgeven van prikkel-arme evenementen, graag dit melden via dit formulier.
Testpanel@uitmetautisme.nlWil je graag bijdragen bij locaties door ze actief te helpen de locatie te verbeteren en beter te maken voor mensen met autisme of prikkelgevoeligheid? Je kan zowel de informatie als aanmelden doen via deze webpagina, of als je vragen hierover hebt, een e-mail sturen naar het e-mailadres hier links.

Contactformulier

Contactformulier