Win een ontprikkelarrangement voor 2 personen!

Ter ere van de start van Stichting Uit met Autisme, het éénjarig bestaan van Uit met Autisme en de 250e locatie op Uit met Autisme, kun je een ontprikkelarrangment winnen. Romano Sandee rijdt voor Uit met Autisme door het hele land en zelfs soms buiten Nederland om in kaart te brengen welke prikkels op welke locaties aanwezig zijn. Als jij raadt hoeveel kilometer Romano Sandee over heel 2024 rijdt, win je het ontprikkelarrangement. De winnaar is degene die het exacte aantal of zo dicht mogelijk bij het exacte aantal kilometers heeft geraden. Je mag twee keer een gokje wagen zolang de prijsvraag online staat.

Ga direct naar de prijsvraag!

Click here to display content from Vimeo.
Learn more in Vimeo’s privacy policy.

Sponsors

Ontprikkelarrangement

Het ontprikkelarrangement is voor 2 personen voor de winnaar. Dit omvat:

  • Vanaf 15.00 uur toegang tot het Museum Klooster Ter Apel
  • Zodra het museum sluit, is er exclusief een tafel voor jullie gemaakt op deze bijzondere locatie voor een diner dat start om 17.30 uur
  • Je ontvangt een drie gangen menu geserveerd door Hotel Boschhuis in het klooster inclusief drankjes.
  • Na afloop heb je een overnachting in Bed&Breakfast Het Achterdiep in Ter Apel. Je overnacht op een ontprikkelende locatie.
  • Je ontvangt een ontbijt op de kamer van de Bed&Breakfast voor jou en degene die je mee neemt. Uitchecken kan tot 11.00 uur.

Daarnaast ontvang je 1 Sony ULT Wear Active Noice Cancelling koptelefoon. Mede mogelijk gemaakt door Univé.

Het ontprikkelarrangement is te boeken op de volgende data: 25-1-2025, 7-2-2025, 8-2-2025, 7-3-2025 of 8-3-2025.

Ik wil die prijs winnen!

Vul dan onderstaande formulier in. De actievoorwaarden vind je hier. Je wint de prijs als je raadt hoeveel kilometer Romano Sandee rijdt voor Uit met Autisme over heel 2024. Je mag 2 inzendingen doen per persoon. De kilometers zijn voor alle bezoeken, maar ook voor alle overleggen die verband houden met Uit met Autisme.

Prijsvraag 2024

Bed and Breakfast Het Achterdiep

Omdat we hier geen review van hebben, is het wel fijn te weten waar je terecht komt. Het Bed and breakfast (B&B) is gevestigd ongeveer 4,7 km van Klooster Ter Apel. Je komt te overnachten in het appartement De Hen. Inchecken is mogelijk vanaf 14.00 uur, dus als je de prijs wint, kun je er ook voor kiezen om van tevoren je bagage alvast bij het Bed&Breakfast achter te laten. Dit stemmen we, als je de winnaar bent, van te voren even af, zodat ik dit voor je kan kortsluiten met de locatie.

De B&B ligt echt aan de rand van het dorp. Daarin heb je niet alleen geen hinder van verkeersstromen, maar is het ook heerlijk rustig. Je verblijft echt op een boerderij. De boerderij heeft naast de B&B, ook een camping en natuurlijk enkele boerderijdieren die je kunt tegenkomen.

Schapen liggen onder de boom
Er zijn enkele eenden op het terrein.

Daarnaast is er een recreatieruimte “De Stal” waar je gebruik van kunt maken tijdens je verblijf. Hier kun je bordspellen doen, puzzelen of tafelvoetbal spelen. Of een boek lenen om in je eigen appartement rustig te lezen.

Het appartement zelf is een twee appartement, afhankelijk van welke datum je kiest. Ter illustratie zijn onderstaande afbeeldingen van het appartement voor vier personen. Beide appartementen hebben hun eigen entree en sanitaire voorzieningen.

Je hebt een eigen entree.
De televisie en stoel.
De (slaap)bank en eettafel
De bedden in de slaapkamer.
De eettafel en keuken.

Rolstoeltoegankelijkheid

Wanneer je in een rolstoel zit, is het voor jou ook belangrijk te weten wat er mogelijk is. Indien je in een rolstoel zit en je wint het arrangement, is dit een aandachtpunt om kort te sluiten. Met het Museum Klooster Ter Apel zijn hier van tevoren al afspraken over gemaakt dat wanneer nodig, we een speciale tafel organiseren op een plek die dan rolstoeltoegankelijk is. Veel plekken in het klooster zijn rolstoeltoegankelijk. Bepaalde plekken ook niet, wat ook niet kan in een monumentaal pand die zijn beperkingen kent. Ik verwijs daarin graag naar hun webpagina toegankelijkheid.

Voor de B&B zijn beide appartementen niet voorzien van beugels en hulpmiddelen. Wanneer je deze hulpmiddelen echt benodigd bent, dan kun je overwegen, indien je wint, de overnachting niet te doen. De eigenaar gaf aan dat veel mensen in een rolstoel zich doorgaans redden in de appartementen.

Activiteiten doen voorafgaand arrangement of na afloop van het arrangement?

Als je niet uit de buurt komt, kan ik me goed voorstellen dat je misschien ook nog activiteiten in de regio wilt doen voorafgaand het arrangement of op de dag van vertrek. Gelukkig heeft Uit met Autisme al tal van mogelijke activiteiten die je kunt doen in de provincies Groningen of Drenthe. Controleer wel even van tevoren of de locatie geopend is.